Je bekijkt nu Vergankelijkheid

Ik werd gevraagd langs te komen in een woning op een heel bijzondere plek. De nieuwe eigenaren voelden zich niet prettig in hun nieuwe huis. Bij het energetische contact kwam ik het thema vergankelijkheid tegen. In de woning was de vorige eigenaar gestorven. Op de lichte en zonnige plek waar het bed gestaan had, waar de man afscheid nam van het aardse leven was een heel sereen gevoel waarneembaar. Elders in huis was het verdriet, onvermogen, de harde werkelijkheid van ouder worden en de daarbij horende beperkingen sterk voelbaar. Ook in de woonkamer bij het raam voelde je het verdriet van er niet meer bij horen, niet meer mobiel zijn en de daarmee gepaard gaande eenzaamheid.

Ook voor de nieuwe bewoners was dit thema herkenbaar in hun eigen leven. Samen hebben we gekeken wanneer dit thema voorbij is gekomen, we hebben het bewust gemaakt. Daarna konden we het gevoel afgedankt te zijn met respect herwaarderen. Ouder worden en afscheid nemen van het aardse leven is een onderdeel van het leven. Het proces van gedragen worden, zelf dragen naar opnieuw gedragen worden. De woning voelt nu bevrijd en de bewoners kijken op een andere manier naar ouder worden en ouder zijn. Ruimte en liefde is weer waarneembaar. 

Contact

Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een vraag kan je mij een email of Whatsapp sturen of bellen tussen 9.00 en 17.00 uur. Wanneer je mijn voice mail hoort, spreek dan je naam in en telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Contactgegevens:
Inge van Duin
06-27052358
inge@flow-ing.nl

Geef een antwoord