Inge van Duin

In de meest diverse veranderingsprocessen begeleid ik mensen in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Vanuit het ontstane inzicht kunnen nieuwe keuzes gemaakt worden. 

Ik werk als persoonlijk en zakelijk adviseur, coach.

Ik geef trainingen en consulten aan particulieren en ondernemers.

Vanuit mijn praktijkruimte in Wijhe, Overijssel, op locatie en op afstand. 

Als adviseur voor Flow in Home B.V. reinig ik energetisch woningen, bedrijven en gebieden.  

Wat heb ik te bieden: Ik ben gedreven en enthousiast, bevlogen en sensitief. Ingezet voor zichtbare en onzichtbare energie. Ik werk energetisch, maar ik sta vooral met beide benen op de grond.  Soms confronterend, altijd opbouwend. Transparant, warm en met passie.  

Biografie

Ik ben Inge van Duin. Na mijn Havo diploma heb ik de Sociale Academie gevolgd in Amstelveen. Te jong en onervaren kreeg ik geen aansluiting met hetgeen uitgedragen werd destijds en ben gestopt met de opleiding.  Ik begon vervolgens als baliemedewerker bij een bank en na het volgen van vele opleidingen ben ik hypotheekadviseur geworden. Een waardevolle manier om mensen te adviseren en ondersteunen in een belangrijke stap in hun leven: een woning kopen, verkopen of een financiële afwikkeling regelen bij een overlijden of een scheiding. Na 8 jaar gewerkt te hebben bij de bank ben ik overgestapt naar een onafhankelijk hypotheekkantoor in Haarlem. Na vele fijne jaren op dit kantoor, heb ik nog 4 jaar een eigen financieel adviescentrum gehad in het centrum van Haarlem. Na de geboorte van mijn dochter, ontdekte ik haar hoog sensitiviteit en kwam eindelijk herkenning voor mijn eigen hoog sensitief zijn. Dat was het begin van onze zoektocht naar erkenning van onszelf, omgaan met prikkels, van overleven naar leven, maar vooral van genieten van het leven en het omarmen van de bijzondere toevoeging in dit leven. Wat kan hoog sensitiviteit voor je betekenen en wat kan dat voor anderen doen. Wat resulteerde in het openen van mijn bewustwordingscentrum Villa 533 in Vijfhuizen op 14 februari 2010. Vele trainers, therapeuten, sjamanen en mediums hebben hun kennis gedeeld in de afgelopen jaren. In 2013 werd mijn aandacht gevraagd voor het energetisch reinigen van woningen, bedrijven en gebieden. Door mijn achtergrond in de vastgoedbranche en mijn mediumschap mocht ik het energetisch werk integreren. Bruggen bouwen. Iets dat mij op het lijf is geschreven. In 2014 richtte ik Flow in Home op, inmiddels in 2017 een B.V. geworden met meerdere zelfstandig werkende adviseurs. We zijn internationaal inzetbaar en reinigen ook grote projecten als team. 

In 2016 heb ik Villa 533 over gedragen aan nieuwe eigenaren, om fulltime bezig te kunnen zijn met het werk van Flow in Home B.V., Flow in Business, Flow-Ing en Flow to GROW, samengevoegd in www.flow.co.nl

Ik ben opgeleid door mediums, trainers en vele sjamanen van over de hele wereld. Sjamaan staat voor: ”Hij/zij die weet”. De verhelderende visie die deze mensen hebben op het leven, je leven zelf leiden, de regie hebben over je leven, heeft mij diep geraakt. Regelmatig volg ik trainingen mediumschap in het wereldbekende Arthur Findley College in Engeland en school ik mijzelf bij in diverse richtingen. Op dit moment studeer ik online HBO sociaal werk. Terug naar het begin, met nu wel de aansluiting als gevoels- en ervaringsdeskundige. 

Door het werk als adviseur voor Flow in Home B.V. en de mensen die ik mocht ontmoeten in Villa533, maar vooral door de aansporing van sjamanen uit Nieuw Zeeland en Siberië en mediums uit het Arthur Findley College in Londen ontstond de stap naar het geven van trainingen, consulten en advies aan mensen, zowel in de privé sfeer als in de zakelijke markt. Vanuit mijn verbinding met het sjamanisme, mijn mediumschap, sensitiviteit en mijn ervaring als hypotheekadviseur train en adviseer ik mensen en ondernemers door zichtbaar te maken wat bewust en onbewust zorgt voor stagnatie. Wat of wie blokkeert de flow in jouw leven of bedrijf. Wanneer de blokkades(s) gezien worden ontstaat een keuze mogelijkheid. Wil ik de blokkade houden of transformeren? Zo kan de eerste stap gemaakt worden naar bewust kiezen en vrij zijn.

Je wordt niet geleefd, jij leeft het leven.

Ik begeleid mensen in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. In de trainingen wordt jouw weg duidelijk en ben je klaar voor iedere verandering, voor jouw nieuwe weg vol mogelijkheden. In de persoonlijke en zakelijke advisering krijg je inzicht en sta ik jou met raad en daad bij in het maken van beslissingen. Ik luister naar jou, denk en voel met je mee. Ik ben jouw sparringpartner, objectief, integer, puur en sensitief. Ik ben er voor jou.

Vanuit Flow in Business begeleid ik interne processen binnen bedrijven. Zijn jouw werknemers zo gemotiveerd als jij graag wilt. Hoe is de mentaliteit en flexibiliteit op de verschillende filialen en bij de verantwoordelijke managers. Hoe is de betrokkenheid bij franchise organisaties. Door gesprekken met het personeel, de managers en de directie en tevens energetisch onderzoek wordt zichtbaar wat onder de oppervlakte speelt. Wanneer inzichtelijk is wat onbewust tegenwerking geeft kunnen keuzes gemaakt worden. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden en voor een gezamenlijke doelstelling.

Een logisch vervolg op mijn werkzaamheden als adviseur en trainer is het werk als bemiddelaar. Steeds vaker vragen mensen mij een bemiddelende rol te spelen bij ontstane conflicten binnen families, (ex) gezinsleden, binnen een team op het werk of andere groepen. Het is bijzonder wat er gebeurt als een ieder respectvol met elkaar leert omgaan. Voorbij blokkades, oordelen, aannames en overtuigingen uit het verleden.  Een echt: ik hoor jou! 

Sinds begin 2018 is een intensieve training ontstaan voor startende ondernemers en bedrijven waarin de flow ontbreekt in Flow to GROW. Voor de ondernemer die succesvol wil ondernemen. Door (on)bewuste blokkades zichtbaar te maken en te transformeren is de weg vrij naar ongekende successen in omzet, continuïteit en vrije tijd. Iedere ondernemer kan dé onderneming hebben die hij/zij voor ogen heeft. Van dromen naar werkelijkheid. Van passief naar actief: van ondernemer naar succesvol ONDERNEMEN

 

Belangrijkste opleidingen relevant voor de training:

 • 2008-2018 Mediumschap in Arthur Findley College Londen Stansted, meerdere courses.
 • 2009-2019 Diverse Trance mediumschap en mediumschap courses in Nederland van trainers uit het Arthur Findley College. Colin Bates, Sandie Baker, Matthew Smith en Simone Key.  
 • 2009 Cosmic Flower Energies bij Sonja Lodder, Cosmic Healing.
 • 2010 Cosmic Flower Verdiepingsopleiding, waaronder nieuwetijdskinderen bij Sonja Lodder, Cosmic Healing.
 • 2010 Diverse trainingen werken, helen, manifesteren met engelen bij Annelies van Hoornik, Angelo Spiritueel Groeien
 • 2011 Healing Touch opleiding in Haarlem.
 • 2012 Intercultureel Genezeropleiding bij opleidingsinstituut Mirre in Valthe, teaching van sjamanen: Elliot uit Cuba, Nopaltzin uit Mexico, Orna Ralston uit Israel, Ahamkara uit Siberië Altai, Dancing Thunder uit Noord-Amerika en Wai Turoa ruit Nieuw Zeeland.
 • 2012-2017 Opleidingen Siberisch sjamanisme, Ahamkara Shaman in Villa533 in Vijfhuizen: Shamanic Death; opleiding Siberisch sjamanisme; spiritueel management; orgaanmassage; connectie emotie-organen; relatie man-vrouw; meer van transformatie; medicijnwiel.
 • 2013 Theta Healing Basic DNA bij THInK, Theta Healing Institute of Knowledge.
 • 2013 The way of the Soul, Arithean Retreat, Glastonbury.
 • 2015 Werken met biosensor.
 • 2020 Systeem opstellingen mbv tafel-opstellingen bij Annemieke van der Mooren, Kruispunten.
 • 2021 Op dit moment doe ik de online HBO opleiding sociaal werk.
brug