Als individueel begeleider ben ik jouw gids, jouw medemens. Samen gaan we onderweg, op zoek naar jouw behoeftes, jouw weg van geluk, naar het leven zoals jij dat wenst. Zoekend in mogelijkheden, zonder voorbij te gaan aan mogelijke valkuilen.

Door vragen te stellen en visueel inzichtelijk te maken ga jij jouw weg zien, ervaren en voelen. Kan en wil jij de verantwoordelijkheid dragen over de keuzes die je maakt op jouw weg? 
Word je er blij van? Wat heb je nodig? 

Samen op weg, samen onderweg tot jij steeds meer jouw weg zelf durft en wilt gaan.

Door mijn sensitief vermogen, mijn verbinding met het sjamanisme en mediumschap en mijn jarenlange ervaring met energetisch werk herken ik jouw mogelijkheden, jouw weg. Ik zie de rode draad in jouw leven en de mogelijkheden voor de toekomst, waarin we alleen de essentie van wat was meenemen naar de toekomst. 

Tijdens de individuele begeleiding gaat het om jou!
Jij en jouw authenticiteit.  

Creërend in het Nu!

Jouw gids, jouw medemens:

Als jouw persoonlijk, individueel begeleider geef ik jou handreikingen met behulp van vragen en visueel inzicht, zowel in potentie als in valkuilen. Dit doen we desgewenst met tafelopstellingen, leggingen en vooral het laten ervaren van de verschillende wegen. Wat heb jij nodig om de keuze te durven maken die echt bij jou past en waar jij de verantwoordelijkheid voor kan en wilt dragen op dit moment in jouw leven. 

Oplossingsgericht. Ik gids jou door het doolhof van zoveel mensen zoveel wensen, zoveel mogelijkheden en zoveel keuzes. Maar ook als je geen mogelijkheden ziet, je vast lijkt te zitten in jouw werkelijkheid, de huidige situatie. “Waar is de nooduitgang?” 

We gaan samen onderweg in het tempo dat bij jou past. Soms grote stap vooruit, dan weer even stil staan om het overzicht te houden. Soms zelfs stapje terug. Het mag en kan. Samen op weg, onderweg tot jij steeds meer jouw weg helder ziet en durft en wilt gaan. Wanneer jij de kracht en zachtheid in jezelf voelt. Wanneer jij klaar bent om veilig te zijn bij jezelf en de “Ik ben” omarmt en uitstraalt.  

De begeleiding is altijd verrassend, opbouwend, positief en geeft energie. 

We spreken af op locatie, in mijn praktijkruimte of we ontmoeten elkaar online. 
De bijdrage voor de afspraken zijn per 60 minuten € 95,- inclusief 21% btw. Bij minimum inkomen is de bijdrage € 75,- inclusief 21% btw. Overleg wat voor jou mogelijk is. Bij gesprek op locatie zijn reistijd en kosten op aanvraag.
Annuleren van het consult is mogelijk kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Na 48 uur wordt het consult volledig door berekend.

Inge van Duin heeft ervaring met:
Hoog sensitiviteit Hsp, (manische) depressie; schuldhulpverlening; autisme, add/adhd; jong volwassenen; psychische problematiek; relatie stress; stervensbegeleiding; pesten; structuur aanbrengen; burn out; stress op de werkvloer; eenzaamheid; disbalans in gezinnen en families; alleen-gevoel na scheiding of overlijden.