Training Zakelijke Ontwikkeling

In de Training Zakelijke Ontwikkeling ontwikkel je inzichten om bewust keuzes te maken die jou richting geven en perfect passen in de strategie van jou en jouw business.

Je gaat jouw weg en jouw mogelijkheden ervaren. Voorbij vertrouwen naar weten. Dat geeft zicht en inzicht. 

Gemiddeld zijn 3 sessies voldoende om vol vertrouwen en enthousiasme stappen te zetten.

Voorafgaand aan het gesprek stem ik 30 minuten op afstand af op de blokkade, de disbalans en het thema waar we aan werken. Wat speelt er op dit moment en hoe was de afgelopen periode. Vervolgens gaan we de training in voor 120 minuten, via Skype of op locatie. Na ieder gesprek volgt een uitgebreid evaluatie verslag om na te lezen.Gemiddeld is de training 3 gesprekken in een periode van 3 maanden. Na de training kan je gebruik blijven maken van mijn expertise door te kiezen voor een abonnement Persoonlijk & Zakelijk advies. Zie Zakelijk Advies.

Bijdrage per gesprek met evaluatie verslag: € 295,-.  Bijdrage voor drie gesprekken € 795,- indien in één keer afgesproken.

Genoemde bijdragen zijn exclusief 21% btw en exclusief reistijd en kosten bij bezoek op locatie.

Annuleren van de training is mogelijk kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Na 48 uur wordt het consult of de training volledig door berekend.

Intensieve training Flow to GROW

2 maanden intensieve training inclusief 2 paarden coach sessies door Natural Joy.

De intensieve training Flow to GROW is voor jou:

Jij, ondernemer, die succesvol wilt zijn precies zoals jij voor ogen hebt? 

Essentieel om terug te gaan of te beginnen bij het begin, bij de kern, alvorens je investeert in marketingtools, social media trainingen, promotie, of andere geld, tijd en energie investeringen.

Terug naar de kern:

Ben ik eigenlijk wel een ondernemer? 

Word ik blij van het ondernemerschap?

Heeft mijn bedrijf wel potentieel?

Hoe krijg ik de flow in mijn onderneming?

Ben ik zelf wel klaar om zichtbaar te worden en meer naar buiten te treden?

Is mijn personeel wel echt betrokken bij de organisatie?

Is er harmonie binnen het management, op de afdelingen en bij de medewerkers?

Wordt er veel geld en tijd verspilt aan onbelangrijke zaken?

In de intensieve training Flow to GROW gaan we samen op onderzoek uit. Twee maanden word je intensief begeleid, waarbij twee maal een paardencoach sessie nog meer inzicht geeft. Je ontdekt eventuele blokkades, belemmerende overtuigingen, oordelen, meningen van buitenaf en je krijgt inzicht in het Collectief. Je WEET of jij de ondernemer bent voor jouw onderneming. Vanuit dit nieuwe perspectief krijg je de mogelijkheid om te ruimen, vrij te starten en te groeien.

Gevolg: jouw onderneming of organisatie kan vol vertrouwen gestart, uitgebreid of vernieuwd vormgegeven worden. Je bent klaar om nieuwe keuzes te maken, die perfect passen bij jou en de nieuwe flow binnen jouw onderneming.

Dat geeft richting en ruimte.

Succes verzekerd wanneer je begint bij of terug gaat naar het begin!

Hoe ziet de intensieve training Flow to GROW eruit?

De training duurt twee maanden, waarin we intensief met elkaar werken. Twee maanden waarin blokkades zichtbaar worden en worden opgeheven. Twee maanden waarin jouw onderneming wordt gezien, gehoord en helemaal aangepast aan jouw wensen. Jouw onderneming is klaar met jouw kernwoorden, jouw energie en klaar voor jouw succes. We hebben wekelijks contact en we werken met sessies op locatie, via Skype en email. 

Graag nodig ik jou uit voor de specialistische intensieve persoonlijke en zakelijke training Flow to GROW voor jou, ondernemer, opvolger, starter, manager, eigenaar.

Tarief: voor twee maanden intensieve training:  € 1195,- exclusief 21% btw, exclusief eventuele reistijd en kosten. Zie voor het totale programma: http://www.flowtogrow.net

Na de training kan je blijven rekenen op mijn expertise door gebruik te maken van een vast abonnement voor persoonlijk en zakelijk advies. Voor starters geldt het eerste halfjaar een speciaal tarief van € 150,- voor 120 minuten per maand advies. Zie Persoonlijk Adviseur.