Training Bewust Ondernemen

Business coaching waarin je als ondernemer inzichten, begeleiding en ondersteuning krijgt in het leren maken van bewuste keuzes die jou richting geven en perfect passen in de strategie van jouw onderneming.

In deze training zie en ervaar jij jouw mogelijkheden om zo te weten welke weg jou het best past. Zo ga je voorbij vertrouwen naar weten dat dit jouw weg is. Dat geeft zicht en inzicht. Deze business coach training is het meest geschikt voor ondernemers die tijdelijk vast lopen als ondernemer of binnen de onderneming. Even net dat zetje nodig hebben om weer vrij te kunnen bewegen. Het inzicht te krijgen waar je mee verder kunt en vooral wilt. Gemiddeld zijn 3 sessies genoeg om vol vertrouwen en enthousiasme stappen te zetten.

Voorafgaand aan de gesprekken stem ik 30 minuten op afstand af op de blokkade, de disbalans en het thema waar we aan werken. Wat speelt er op dit moment en hoe was de afgelopen periode met betrekking tot de blokkade(s). Vervolgens gaan we de training in voor 90 minuten. Dit kan via Skype of op locatie. Na ieder gesprek ontvang je een uitgebreid evaluatie verslag. Tussentijds hebben we contact via email of Whatsapp. Wanneer blijkt dat er veel tussendoor aandacht vraagt plannen we een extra gesprek in. Gemiddeld is de training 3 gesprekken in een periode van 3 maanden. 

Bijdrage per gesprek met evaluatie verslag: € 295,- exclusief 21% btw en exclusief reistijd en kosten bij bezoek op locatie.

Annuleren van de training is mogelijk kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Na 48 uur wordt het consult of de training volledig door berekend.

Intensive training Flow to GROW

2 maanden intensieve training voor iedere ondernemer, manager of directeur die vastloopt of stilstaat in zijn onderneming, die overweegt uit te breiden én voor de startende ondernemer.

De intensieve training Flow to GROW is voor jou:

+ Jij, ondernemer, manager of directeur, geweldig in jouw vak en toch loopt jouw onderneming of organisatie niet zoals jij graag wilt? Altijd druk met jouw bedrijf en te weinig tijd voor vernieuwing en vooruitgang. Je hebt het gevoel geleefd te worden en stil te staan in jouw bedrijf of ontwikkeling.

+ Jij, startende ondernemer, die precies zo van start wilt gaan zoals het jou past? Past jouw idee wel helemaal bij jou en hoe word je echt succesvol?

+ Jij, de ondernemer die overweegt zijn bedrijf uit te breiden. Is dat wel een goed idee, wat gaat jou dat brengen of kosten?

Succes verzekerd wanneer je begint bij het begin!

In alle omstandigheden is het essentieel om terug te gaan naar de kern, het startpunt, voordat je begint met marketingtools, social media trainingen, promotie, of andere geld, tijd en energie investeringen.

Terug naar de kern:

  • Ben ik eigenlijk wel een ondernemer? Word ik blij van het ondernemerschap?
  • Heeft mijn bedrijf wel potentieel?
  • Waarom ontbreekt de flow in mijn onderneming?
  • Ben ik zelf wel klaar om zichtbaar te worden en meer naar buiten te treden?
  • Is mijn personeel wel echt betrokken bij de organisatie?
  • Is er harmonie binnen het management, op de afdelingen en bij de medewerkers?
  • Wordt er veel geld en tijd verspilt aan onbelangrijke zaken?
  • Hoe krijgen we meer efficiëntie binnen de onderneming?
  • In de training van Flow-Ing gaan we samen op onderzoek uit. Twee maanden word je intensief begeleid. Je ontdekt de blokkades, belemmerende overtuigingen, oordelen, meningen van buitenaf en je krijgt inzicht in het Collectief. Vanuit dit nieuwe perspectief krijg je de mogelijkheid om op te ruimen wat jou en jouw onderneming niet (meer) dient.

Gevolg: jouw onderneming of organisatie kan vol vertrouwen gestart, uitgebreid of vernieuwd vormgegeven worden. Je bent klaar om nieuwe keuzes te maken, die perfect passen bij jou en de nieuwe flow binnen jouw onderneming.

Dat geeft richting en ruimte.


Hoe ziet de training van Flow-Ing eruit?

De training van Flow-Ing duurt twee maanden, waarin we intensief met elkaar werken. Twee maanden waarin de blokkades zichtbaar worden en worden opgeheven. Twee maanden waarin jouw onderneming wordt zoals jij wilt met jouw kernwoorden, jouw energie, jouw succes. We hebben wekelijks contact en we werken met sessies op locatie, via Skype en email. 

Graag nodig ik jou uit voor de specialistische persoonlijke training voor jou,  ondernemer, directeur, opvolger, starter, manager, eigenaar.

Tarief: voor twee maanden intensieve training:  € 875,- exclusief 21% btw en exclusief reistijd en kosten.

Ieder mens is als de vlinder: prachtig om wie je bent, wanneer je doet waar jij blij van wordt. Grijp jouw kans om te ontpoppen tot wie je werkelijk bent.

Op jouw unieke weg!