Je bekijkt nu Altijd verbonden

Prachtige feedback over het altijd verbonden zijn: “Al een paar keer heb ik gebruik mogen maken van Inge haar deskundigheid. Een vrouw met vele talenten, wat zich ook laat zien in alles wat ze al heeft gedaan en doet in haar leven. Toen we ons huis niet verkocht kregen was dit niet een kwestie van nog eens met een stofdoek wapperen. Inge liet zien dat ik het huis zelf nog moest loslaten. Ons nieuwe huis wilde wel, en daarmee wist Inge gelijk de verbinding te maken met mijn onzekerheid of ik er wel klaar voor was om mijn potentie te leven.
Dit bracht een mooie nieuwe flow teweeg, waarmee ze haar naam eer aan doet. Inge weet op een liefdevolle manier en met een flinke dosis inlevingsvermogen je te herinneren aan onze kern. Dit werd maar weer eens duidelijk toen ik haar weer consulteerde vanwege het gevoel de regie kwijt te zijn. Door niet alleen te praten, maar ook door oefeningen te doen, liet Inge mij ervaren dat we onze kern nooit kwijt kunnen zijn. Ze bracht me terug naar onze bron, waarmee ze wederom liet zien altijd een lijntje te hebben ‘the flow’ (de bron) van het leven. Daar kon ik samen met haar in alle veiligheid ervaren dat we tijdens ons aardse leven die flow altijd bij ons dragen, waardoor we weer flow-ing kunnen ervaren.
Ook tijdens de momenten van contact gebeurde dit in een flow. Zij liet zien wat een werkelijke ontmoeting inhoudt van mens tot mens en van ziel tot ziel, waarin we elkaars spiegel mogen zijn. Zelfs na de sessies was er begeleiding wanneer nodig. Juist deze nazorg heb ik als heel belangrijk ervaren, want juist na de sessie begint het echte werk. Inge was er altijd wanneer nodig! Dank je wel daarvoor, Inge!”

Geef een antwoord