Vastzitten is een illusie!
 

Loop jij vast privé en/of zakelijk?
Wil je inzicht en opheldering?

Zoek jij weer richting in jouw werk, relatie, financiën, gezondheid, onderneming, contact met familie of vrienden?

Wil jij weten of jouw idee, samenwerking, nieuw project succesvol is of kan worden voor jou?

 Flow-Ing geeft jou die richting en het inzicht. Inge van Duin is inzetbaar als life of business coach, persoonlijk adviseur en trainer voor de particuliere en de zakelijke markt. Ze hoort, ziet en ervaart jou, jouw potentie en ze maakt de valkuilen zichtbaar, zodat jij de keuzes kunt maken die jou passen. De training, consulten en de advisering zijn altijd  inspirerend, dragen bij aan ontplooiing, bewustwording, realisatie en geluk.

 

Inge: “ Ik ben gedreven en enthousiast, bevlogen en sensitief. Ingezet voor zichtbare en onzichtbare energie. Ik werk energetisch én ik sta met beide benen op de grond.  Soms confronterend, altijd opbouwend. Transparant, warm en met passie”.

Vraag en je krijgt antwoord!

Flow-Ing biedt de volgende mogelijkheden om inzicht te krijgen, stappen te durven nemen en jouw unieke weg te ervaren en bewandelen:

Particulier:

Consult, voor inzicht en antwoorden over jouw werk, gezondheid, relatie, financiën of contact met familie of vrienden.

Training, life coaching waarin je inzichten, begeleiding en ondersteuning krijgt in het leren maken van bewuste keuzes die jou richting geven in jouw leven.

Zakelijk:

Persoonlijk Advies, voor snel, intuïtief en kordaat (bedrijfs)advies en als sparringpartner. Weet binnen no time of jouw nieuwe idee, business partner, klant, project, werknemer, vastgoed of vormgeving echt passen bij jou. Ja, nee, of in welke vorm wel. Direct een antwoord, zodat je de juiste keuze kan maken. Advies: transparant, snel, integer, zuiver en onderbouwd. Declaratie per uur of abonnement per maand.

Trainingen:

Training Flow-Ing

Business coaching waarin je als ondernemer inzichten, begeleiding en ondersteuning krijgt in het leren maken van keuzes die jou richting geven en perfect passen in de strategie van jouw onderneming.

Training Flow to GROW

2 maanden intensieve training voor iedere ondernemer, manager of directeur die vastloopt of stilstaat in zijn onderneming of bij uitbreiding of het   starten van een onderneming.                                  

 

Zowel de particuliere als de zakelijke mogelijkheden zijn erop gericht jou jouw weg te laten zien, waardoor jij in staat bent keuzes te maken in een specifieke situatie of in jouw leven of onderneming. Je herkent jouw weg en durft ervoor te kiezen.

Je krijgt richting en voelt je opgelucht.

Flow-Ing, Praktijk voor Innerlijke Natuurlijke Groei

Inzicht,
Opheldering,
Bewust kiezen wat jou past, privé en zakelijk.

Bewuste én onbewuste blokkades die jouw geluk tegenhouden worden gezien en gehoord.  Jij gaat jouw weg herkennen en je krijgt de kans om vol vertrouwen te kiezen voor jouw unieke pad. 

Flow-Ing geeft jou weer de regie in handen over jouw leven en onderneming!