Vastzitten is een illusie!
 

Loop jij vast in gedachten en overwegingen?
Wil je inzicht en opheldering? 

Heb je advies nodig bij persoonlijke of zakelijke vraagstukken?

Zoek jij richting in jouw werk, relatie, financiën, gezondheid, onderneming, contact met familie of vrienden?

Wil jij inzicht in de mogelijkheden van jouw ideeën?

Wil jij weten of jouw idee, samenwerking, nieuw project succesvol is of kan worden voor jou?

Voel jij je vaak alleen staan in het maken van belangrijke beslissingen in je werk of privé?

Ben jij op zoek naar een objectief en meevoelend persoon die met jou meekijkt naar mogelijkheden en jou wijst op eventuele valkuilen, waardoor jij weet wat te doen of hoe verder te gaan?

 Flow-Ing geeft jou richting en inzicht. Inge van Duin hoort, ziet en ervaart jou en jouw potentie. Door te luisteren naar jou, mee te denken en voelen maakt ze inzichtelijk wat jouw mogelijkheden zijn en wat de valkuilen. Zo kan jij je ontwikkelen en de keuzes maken die jou passen. De trainingen, advisering en consulten zijn altijd inspirerend, dragen bij aan ontplooiing, bewustwording, ontwikkeling, realisatie en geluk. Oplossingsgericht.

Inge: “ Ik ben gedreven en enthousiast, bevlogen en sensitief. Ingezet voor zichtbare en onzichtbare energie. Ik ben spiritueel én ik sta met beide benen op de grond. Soms confronterend, altijd opbouwend. transparant en warm. Passie:. Wat is meer inspirerend dan iemand zowel persoonlijk als zakelijk zich te zien ontwikkelen.”

Vraag en ontvang

Flow-Ing biedt de volgende mogelijkheden om inzicht te krijgen, stappen te durven nemen, te ontwikkelen en jouw unieke weg te ervaren en bewandelen:

Particulier:

Consult, voor inzicht en antwoorden over jouw werk, gezondheid, relatie, financiën of contact met familie of vrienden.

Training, life coaching waarin je inzichten, begeleiding en ondersteuning krijgt in jouw persoonlijke ontwikkeling om bewust keuzes te maken in jouw leven.

Persoonlijk Advies, een luisterend oor, iemand die met je mee denkt en voelt. Jouw persoonlijke en integere sparringpartner.

 

Zakelijk:

Persoonlijk en Zakelijk  Advies voor snel, intuïtief en kordaat (bedrijfs)advies en als sparringpartner. Weet binnen no time of jouw nieuwe idee, business partner, klant, project, werknemer, vastgoed of vormgeving echt passen bij jou. Ja, nee, of in welke vorm wel. Direct een antwoord, zodat jij de juiste keuze kan maken. Advies: transparant, snel, integer, zuiver, onderbouwd en draagt bij aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Voel je gehoord en gesteund. Declaratie per uur of voordelig abonnement per maand.

Trainingen:

Training Flow-Ing

In de training zakelijke ontwikkeling krijg jij als ondernemer inzichten, begeleiding en ondersteuning in het leren maken van keuzes die jou richting geven, jou persoonlijk en zakelijk ontwikkelen en perfect passen in de strategie van jou en jouw onderneming.

 

Training Flow to GROW

2 maanden intensieve training voor iedere ondernemer, manager of directeur die vastloopt of stilstaat in zijn onderneming of bij uitbreiding of het starten van een onderneming. 2 maanden intensief werken aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling inclusief 2 paarden coach sessies zodat jij en jouw onderneming groeien naar ongekende hoogte.                          

 

Zowel de particuliere als de zakelijke mogelijkheden zijn erop gericht jou jouw weg te laten zien en ervaren, waardoor jij in staat bent keuzes te maken in een specifieke situatie, in jouw leven en onderneming. Je herkent jouw weg en durft ervoor te kiezen.

Je krijgt richting en voelt je opgelucht.

Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke en Zakelijke Ontwikkeling

Inzicht,
Ontwikkeling,
Bewust kiezen.

Bewuste én onbewuste blokkades die de flow tegenhouden worden gezien en gehoord.  Jij gaat jouw weg herkennen en je krijgt de kans om vol vertrouwen te kiezen voor jouw unieke pad. 

Flow-Ing geeft jou weer de regie in handen over jouw leven en onderneming!