Je bekijkt nu Wat kunnen wij leren uit de Mammoettijd?

Oude en nieuwe tijd:
De mammoet tijd: De man gaat op jacht met de mannen. Komt thuis met een mammoet. Zijn vrouw ontvangt dankbaar: nu kan zij eten en kleding maken. De man geeft, de vrouw ontvangt en samen creëren ze. Ieder vanuit eigen unieke waardevolle energie.
Waar gingen we als mensheid de andere kant op: toen wij vrouwen ook wilden jagen. Wat de man kan kan ik ook. Is dat wel zo en is dat wel de bedoeling? Zowel fysiek als energetisch.
Naar mijn gevoel mogen wij vrouwen weer zachter worden, vrouwelijker. Zodat we de mannen uitnodigen meer man te zijn als gever en beschermer.
Waarom hebben wij, vrouwen de mannen die waardevolle rol ontnomen en in onszelf de vrouwelijke intuïtieve en ontvangende energie opgeborgen?
Dit heeft niets met gelijkheid te maken. Wel alles met gelijkwaardigheid vanuit onze eigen unieke waardevolle energie. Ik omarm mijn vrouw zijn en durf vanuit zachtheid te ontvangen en te vertrouwen op mijn intuïtie. Zodat de man naast mij vanuit zijn kracht kan geven en mij kan beschermen. Zo dankbaar.
#manvrouw#uniek#gelijkwaardig#

Geef een antwoord