Ben jij ondernemer, ben jij geweldig in je vak?

Je hebt zoveel te bieden
maar loopt jouw onderneming toch niet zoals jij het graag wilt?

– Weten jouw klanten jou te vinden?
– Straalt jouw onderneming uit wat jij echt te bieden hebt?
– Is zichtbaar in jouw bedrijf waar jouw kracht ligt?

Kortom hoe wordt jouw onderneming HET bedrijf waar je van droomt?

Door niet meer te dromen maar te doen!
Zonder (on)bewuste blokkades, zonder “ja-maar”.

Wil jij inzichtelijk krijgen waar jouw blokkades zitten en hoe jij deze kunt opheffen?
Flow to GROW geeft jou de mogelijkheid jouw droom werkelijkheid te maken.

Flow to GROW

De training van Flow to GROW traint ondernemers met hart voor hun bedrijf naar dé onderneming waar ze van dromen. Zowel de binnen als de buitenwereld wordt geëvalueerd, waardoor inzichtelijk wordt waar blokkades zijn en hoe deze op te lossen zijn. Zo opent zich de weg naar het succes dat jij, als ondernemer voor ogen hebt. Van dromen naar werkelijkheid. Voor iedere ondernemer die klaar is om écht te gaan ondernemen.

 

Flow to GROW

Inge van Duin is trainer en adviseur voor Flow-Ing, praktijk voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, trainer en adviseur voor Flow to GROW en ze reinigt energetisch woningen, bedrijven en gebieden als adviseur voor Flow in Home BV. Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld ervaart Inge zuiver en puur de onbewuste en bewuste stagnaties in iemands onderneming, leven, relatie, gezin, werk, familie en in de persoon zelf. Door contact te maken met deze blokkades en ze zichtbaar te maken geeft Inge mensen inzicht én een keuze mogelijkheid. Dit maakt dat iemand eindelijk vrij komt, waardoor ruimte, balans en nieuwe kansen ontstaan.

Inge van Duin:Dankbaar ben ik voor mijn ontwikkelde sensitiviteit en spiritualiteit, waarmee ik mensen bewust maak van de door het leven ontstane blokkades en overtuigingen. Wanneer men ervaart wat aan een gedachte, gevoel of omstandigheid ten grondslag ligt krijgt men de kans om opnieuw te kiezen. Dit heeft impact op de rest van hun leven. Mensen maken de stap van overleven naar LEVEN en kunnen daardoor eindelijk genieten. Ook jij kunt het heft weer in jouw handen hebben, zodat jij jouw bedrijf runt en het leven leeft zoals jij het wilt”.

 

Meer dan de som der delen

Krachten bundelen betekent: van elkaars kwaliteiten gebruik maken. Na de training van Flow to GROW wordt ook zichtbaar of en waar extra aandacht gewenst is nu de onderneming vrij is om succesvol te zijn. Is er behoefte aan marketingtools, hulp bij de boekhouding, het ontwikkelen van een logo of website, mooie foto’s of andere items? Flow to GROW heeft een groot netwerk van specialisten die tijdens of na de training graag aansluiten op wensen in jouw nieuwe of vernieuwde onderneming. Alle tools worden speciaal ontwikkeld voor jou als DE ondernemer die verder groeit en succesvol wilt ondernemen!

 

 

Inge: “Ik geloof sterk in de kwaliteit van ieder individu en onderneming. Iedereen heeft specifieke eigenschappen. De kracht is om deze van jezelf én van de ander te herkennen en erkennen. Vandaar dat Flow to GROW ervoor kiest om jouw onderneming indien gewenst verder te laten ontwikkelen door specialisten op hun vakgebied. Specialisten die jou ondersteunen wanneer jij daar behoefte aan hebt”.

 

 

Graag nodig ik jou uit voor de specialistische intensieve training voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling Flow to GROW voor jou, ondernemer, opvolger, starter, manager en eigenaar. Kom vrij van belemmeringen om op JOUW wijze succesvol te ONDERNEMEN.  

De intensieve training duurt twee maanden. Twee maanden waarin blokkades zichtbaar worden en worden opgeheven. Twee maanden waarin jouw onderneming wordt gezien, gehoord en aangepast aan jouw wensen. Jouw onderneming is klaar met jouw kernwoorden, jouw energie en klaar voor jouw succes. 

We gaan samen aan de slag, we hebben wekelijks contact en we werken met sessies op locatie, via Skype en email. 

Bijdrage voor de twee maanden intensieve training Flow to GROW:  € 1095,- exclusief 21% btw, exclusief eventuele reistijd en kosten.

Na de training kan je blijven rekenen op mijn expertise door gebruik te maken van een vast abonnement voor persoonlijk en zakelijk advies. Voor starters geldt het eerste halfjaar een speciaal tarief van € 150,- voor 120 minuten per maand advies. Zie Persoonlijk Adviseur.

 

Wil jij meer continuïteit, blijdschap, flow, inkomen, voortgang, balans tussen werk en vrije tijd of aandacht voor andere items?

De training van Flow to GROW wordt volledig afgesteld op jou en jouw onderneming.

OP WEG NAAR VRIJ ONDERNEMERSSCHAP!

 

“Inge en Tom hebben me een hele grote stap vooruit geholpen met het uitbreiden van mijn coachpraktijk. Inge heeft een mooie kijk op mensen en zag bij mij precies waar mijn blokkades zaten om te groeien. En wat belangrijker is, ze heeft de power om je te begeleiden deze blokkades los te laten. Tom is een ervaren rot in marketing en daardoor zijn zijn marketingtips goed bruikbaar. Echt een aanrader!”

Richard Buijtenhek, coach, Zandvoort  

“Wat een cadeau om met Inge en Tom te mogen samenwerken. De expertise van beiden hebben me nu al op een veel hoger niveau gebracht. Essentieel is dat ze zowel het binnenwerk als het buitenwerk aanpakken om überhaupt échte transformatie te kunnen bewerkstelligen. De verkregen inzichten stemmen me nu beter af op wat ik echt wil manifesteren, op zowel de korte als de lange termijn. De zinvolle persoonlijke tips en business tools kon ik direct inzetten. Alles stroomt nu in mij en in mijn business. Ik voel me enorm geïnspireerd en ben door hun steun goed in gang gezet. Ook was het fijn werken, fijne energie. Helemaal top. Zo blij dat ik JA gezegd heb. Heel erg bedankt, Inge en Tom.” 

Manon de Jongh, Mind Detective-Manon

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak:

Bel 06-27052358 of email: inge@flow-ing.nl