Flow to GROW voor de ondernemer die wil ONDERNEMEN

Wil jij een bedrijf starten?

Overweeg jij jouw onderneming uit te breiden?

Staat jouw onderneming stil en wil je weer in de flow komen?

Flow to GROW begint bij het begin!

In alle omstandigheden is het essentieel om terug te gaan naar de kern van jouw bedrijf alvorens je marketing tools, energie, trainingen, promotie of andere geld investeringen doet.

Terug naar de kern met de vragen:

Ben ik wel een ondernemer? Word ik blij van het ondernemerschap?

Heeft mijn bedrijf potentieel?

Wat houdt de flow tegen in mijn onderneming?

Ben ik zelf klaar om zichtbaar te worden of om uit te breiden?

Flow to GROW gaat met jou op onderzoek uit. Twee maanden word je intensief begeleid. Je gaat de valkuilen herkennen, je komt in je kracht te staan, je ziet de blokkades, de belemmerende overtuigingen, de oordelen en meningen van buitenaf. Door deze inzichten weet jij na een maand:

JA, ik bén een ondernemer

Ja, ik kan, wil en ga mijn onderneming beginnen/ laten bloeien/uitbreiden.

OF: Niet. prettig om te weten alvorens je begint en investeert in iets wat je eigenlijk niet wilt.

Door terug te gaan naar de kern van jouw bedrijf kom je erachter wat jou past en wat de uitkomst is van jouw keuze.

Je krijgt richting en lucht. Opluchting.

 

Intensieve training van Flow to GROW:

In twee intensieve maanden gaan we samen aan de slag.

We: jij, de ondernemer en ik, trainer Inge van Duin.

Wie is Inge van Duin? Trainer voor Flow to GROW, van ondernemer naar ONDERNEMEN, trainer bij Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke en Zakelijke Ontwikkeling en adviseur voor Flow in Home B.V. specialist in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven en gebieden.

Mijn specialiteit: gedreven en enthousiast, bevlogen en sensitief. Ingezet voor zichtbare en onzichtbare energie. Ik werk energetisch én ik sta met beide benen op de grond.  Soms confronterend, altijd opbouwend. Transparant, warm en met passie begeleid ik ondernemers op hun weg naar het ondernemerschap waar ze echt blij van worden. Waar hun hart ligt, waar ze in hun kracht staan en waar ze echt voor willen gaan.

Ieder bedrijf kan succesvol zijn als het helemaal is afgestemd op de ondernemer.

Als jij het wilt, toestaat en voorbij blokkades durft te kijken.

Wanneer de flow ontbreekt zijn er blokkades die de onderneming ondermijnen en om aandacht vragen. Dit kan zowel bij aanvang, bij uitbreiding of onderweg.  Door de blokkades op te ruimen ontstaat ruimte en richting. Je wordt vrij en je kunt de ondernemer zijn die je echt wilt zijn in de onderneming die jou bij jou past.         

Ga voor jouw droom, voorbij de Ja-maars. Maak jezelf vrij.

 

Hoe ziet de Intensive training van Flow to GROW eruit?

We beginnen met 5 uur inventarisatie, (on)bewuste overtuigingen waarnemen en veranderen, doel en passie helder maken en valkuilen aan het licht brengen. Waarbij we gebruik maken van een paardencoach sessie door Sascha Tolmeijer van Natural Joy op onze locatie in Wijhe, Overijssel. Jij vertelt; ik luister, signaleer, scan en analyseer de combinatie tussen jou en jouw onderneming. Jouw wensen, verwachtingen en doel. Aangevuld door de inzichten die de paardencoach sessie geeft.

Na deze intensieve en waardevolle dag gaan we aan de slag met verankering van de inzichten, wensen en oplossen van de blokkades en scherp blijven op de valkuilen, als volgt:

Week 2, 4 en 6:  1 keer per week email contact naar aanleiding van gerichte opdrachten.

Week 3 en 5: 1 keer per week een Skype gesprek van 60 minuten, zodat we snel kunnen schakelen en werken aan hetgeen aandacht vraagt.

In week 7 gaan we weer 3 uur aan de slag met een training en wederom een paardencoach sessie in Wijhe. Tijdens deze training WEET jij wat jou past. ERVAAR jij jouw nieuwe weg. Je wordt er blij van en het geeft jou energie. Je bent klaar om jezelf volledig op de kaart te zetten zoals jij bent en jij jouw onderneming in de markt wilt zien.

Week 8: we ronden af met een Skype gesprek van 60 minuten.

Investering voor de Intensieve training van 2 maanden inclusief 2 paardencoach sessies € 1195,-  exclusief 21% btw.

Nu jij vrij bent van blokkades kan de energie stromen en ben je klaar voor succes!

Flow to GROW

De 2 maanden intensieve training van Flow to GROW inclusief 2 paardencoach sessies, ondersteunt en traint ondernemers met hart voor hun bedrijf naar dé onderneming waar ze van dromen. Zowel de binnen als de buitenwereld wordt geëvalueerd, waardoor inzichtelijk wordt waar blokkades zijn en hoe deze op te lossen zijn. Zo opent zich de weg naar het succes dat jij, als ondernemer voor ogen hebt. Van dromen naar werkelijkheid. 
Voor iedere ondernemer die klaar is om écht te gaan ondernemen.

Flow to GROW

Inge van Duin is trainer en adviseur voor Flow-Ing, praktijk voor persoonlijke & zakelijke ontwikkeling, trainer en adviseur voor Flow to GROW en specialist in het energetisch reinigen van energetisch woningen, bedrijven en gebieden als adviseur voor Flow in Home BV. Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld ervaart Inge zuiver en puur de onbewuste en bewuste stagnaties in iemands onderneming, leven, relatie, gezin, werk, familie en in de persoon zelf. Door contact te maken met deze blokkades en ze zichtbaar te maken geeft Inge mensen inzicht én een keuze mogelijkheid. Dit maakt dat iemand eindelijk vrij komt, waardoor ruimte, balans en nieuwe kansen ontstaan.

 

Inge van Duin:Dankbaar ben ik voor mijn ontwikkelde sensitiviteit en spiritualiteit, waarmee ik mensen bewust maak van de door het leven ontstane blokkades en overtuigingen. Wanneer men ervaart wat aan een gedachte, gevoel of omstandigheid ten grondslag ligt krijgt men de kans om opnieuw te kiezen. Dit heeft impact op de rest van hun leven. Mensen maken de stap van overleven naar LEVEN en kunnen daardoor eindelijk genieten. Ook jij kunt het heft weer in jouw handen hebben, zodat jij jouw bedrijf runt en het leven leeft zoals jij het wilt”.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

Bel 06-27052358 of email: inge@flow-ing.nl